Ceník

500 Kč za setkání pokud přijedu za vámi

Laktační poradenství:  350 Kč za setkání v Boskovicích v pracovně a do 20 km

500 Kč za setkání nad 20 km

Individuální příprava k porodu s partnerem 500 Kč - nácvik masáží, polohování, užitečné rady a tipy a vše co vás zajímá

Masáž pro těhotné :     500 Kč

Bachova květová terapie: 350 Kč konzultace plus namíchání esencí do 30ml míchací lahvičky s kapátkem

Namíchání Bachových esencí plus aromaterapeutická směs nebo byliny 400 Kč

Individuální kurz vázání do šátku nebo masáž miminek: 350 Kč za setkání v Boskovicích v pracovně a do 20 km
                                                                                               500 Kč za setkání nad 20 km

Zpracování placenty: maminka, kterou doprovázím k porodu 1000 Kč (koktejl, tinktura, tablety, obtisk a usušený pupečník)
                                   maminka, kterou nedoprovázím k porodu 2000 Kč (koktejl, tinktura, tablety, obtisk a usušený pupečník)

Cena za doprovod k porodu: Info na vyžádání... cena se pohybuje 3 000 - 7 000, informace mohu poslat emailem

Pokud je pro Vás cena příliš vysoká, můžeme se domluvit na ceně individuálně.

Pracuji velmi individuálně, měsíčně mám jednu až dvě maminky. Domlouvám zastupující dulu, pokud bych já nemohla, s kterou se setkáte už během schůzek. Namíchám Vám olej na masáž hráze, nebo pro vaši individuální potřebu, míchám i byliny na napářku. Pomůžu s neduhy v těhotenství, které můžeme zkusit řešit neinvazivní metodou.

Chci být nápomocna Všem ženám, které mě potřebují, proto si nechávám prostor i pro ženy v tíživé životní situaci, proto pokud byste potřebovala doprovod, ale vaše finanční možnosti na to nestačí, nebojte se mě kontaktovat... domluvíme se...

Číslo účtu kam mi můžete peníze po domluvě poslat: 2700254684/2010

Děkuji, cením si Vaší důvěry