Ceník

Individuální předporodní příprava (asi 3- 5 setkání) : 2 000 Kč

Skupinová předporodní příprava v Boskovicích ( 3 setkání) : 500 Kč za jednotlivá setkání
                                                                                                       1350 Kč za všechny 3 setkání

Individuální příprava k porodu s partnerem 500 Kč - nácvik masáží, polohování, užitečné rady a tipy a vše co vás zajímá

Individuální konzultace (konzultování aktuálního stavu, zevní vyšetření miminka, pomoc s otočením, vyvoláním porodu, psychická a fyzická podpora v těhotenství, doporučení bylin a aromaterapie dle aktuálního stavu atd. : 350 Kč za setkání

Laktační poradenství, poradenství při kojení:  350 Kč za setkání

Bachova květová terapie: 350 Kč konzultace plus namíchání esencí do 30ml míchací lahvičky s kapátkem

Masáže pro těhotné,  intuitivní aroma masáž celého těla pro ženy : 500 Kč

Konzultace, péče o jizvy, namíchání Bachovek aromaterapie a bylin: 350 Kč

Předporodní rituál a rituál zavinování po porodu: 1500 Kč

Balíček Podpora a péče v těhotenství a po porodu (předporodní příprava asi 3-5 setkání, poporodní návštěva a pomoc s kojením): 2000 Kč

Míchání osobního parfému: 700 Kč

Individuální kurz vázání do šátku nebo masáž miminek: 350 Kč

Zpracování placenty: maminka, kterou nedoprovázím k porodu 1500 Kč (koktejl, tinktura, tablety, obtisk a usušený pupečník)

Cena za doprovod k porodu: Info na vyžádání... cena se pohybuje 3 000 - 7 000, informace mohu poslat emailem

Pokud je pro Vás cena příliš vysoká, můžeme se domluvit na ceně individuálně.

Pracuji velmi individuálně, měsíčně mám jednu až dvě maminky. Domlouvám zastupující dulu, pokud bych já nemohla, s kterou se setkáte už během schůzek. Namíchám Vám olej na masáž hráze, nebo pro vaši individuální potřebu, míchám i byliny na napářku. Pomůžu s neduhy v těhotenství, které můžeme zkusit řešit neinvazivní metodou.

Chci být nápomocna Všem ženám, které mě potřebují, proto si nechávám prostor i pro ženy v tíživé životní situaci, proto pokud byste potřebovala doprovod, ale vaše finanční možnosti na to nestačí, nebojte se mě kontaktovat... domluvíme se...

Pokud služby probíhají u Vás doma, účtuji si k ceně v ceníku, při cestě nad 20 Km, 150 Kč (benzín a amortizace auta) Děkuji za pochopení...

Číslo účtu kam mi můžete peníze po domluvě poslat: 2700254684/2010

Děkuji, cením si Vaší důvěry