PRŮVODKYNĚ TĚHOTENSTVÍM A PORODEM

Aby Váš porod byl nádherným, posilujícím a vědomým zážitkem...

Nabízím doprovod k porodu jako dula. Neboli psychická i fyzická podpora během vašeho těhotenství a porodu.

Můžete se mnou během celého těhotenství konzultovat váš zdravotní stav i psychiku. Bude mi ctí vám být nápomocna v tomto nádherném, transformujícím, radostiplném, ale i náročném období. Těhotenství ženy je obrovská příležitost k práci na sobě.

Mým poselstvím je, abyste spolu se svým partnerem prožili nádherné zrození vašeho děťátka - vaší rodiny. Důležitým tématem mé práce je nádherný prožitek obou partnerů nejen porodu, ale celého těhotenství. Absolvovala jsem seminář maorské tradice porodu Haputanga, kde se klade veliký důraz na to, aby otec během těhotenství navázal vztah se svým nenarozeným miminkem, svou ženu si hýčkal a celá rodina si užívala posvátnost nádherných okamžiků jakým těhotenství a porod je.

Pokud u porodu bude partner chybět, jsem tu pro vás jako láskyplná a pečující žena, na kterou se můžete spolehnout, o kterou se můžete opřít.

Jako dula  nabízím individuální předporodní přípravu, abychom si ujasnili vše co potřebujete o porodu a s ním spojených uálostech vědět.

Společně zvládneme strach a případné nepříjemné zážitky z prvního porodu.

Jsem tichá, pečující a pozorná, připravená být vám nápomocna.

Pomůžu vám při komunikaci mezi vámi a zdravotnickým personálem v porodnici.

Pomůžu vám s porodním přáním.

Spolu zvládneme bolest...

Masíruji a využívám aromaterapeutické oleje, byliny, homeopatii a Bachovy esence.

Držím za ruku a dýchám s vámi...

Ukážu vám ulevující polohy i polohy k porodu.

Váš partner je dobrým spojencem...

Pomůžu vám s kojením.

S péčí o miminko v prvních dnech...

Masíruji miminka a naučím vás to, stejně jako nošení v šátku...

Je mi ctí být vaší dulou...porodní bábou...

Reference:

Markétku jsme si vybrali v podstatě hned na začátku těhotenství. Nebo ona nás?:-)
Její laskavý, milý, vstřícný, pečující, milující přístup k tomuhle poslání se začal projevovat ihned po pár sezeních.
Jezdila jsem pravidelně na masáž, povídaly jsme si a staly se z nás kamarádky, což je super, když jdete rodit s kámoškou!:-)
Její péče byla u mě jak terapeutická (co do povídání), tak aromaterapeutická, navíc nám zařídila předporodní rituál, ze kterého jsem v samotném konci těhotenství velmi moc čerpala; úžasný zážitek - tohle si zaslouží zažít každá žena, maminka!:-) <3
A samotný porod? Porod je tím nejkrásnějším zážitkem v životě ženy a když k sobě máte někoho, kdo Vám pomáhá, masíruje Vás, podporuje, chválí, hýčká, popřípadě jen pozoruje a dýchá s Vámi..O:-) během něčeho tak úžasného, jako zrození je, nejde si z něj odnést jiný zážitek!:-) Navíc obrovské plus pro nás bylo to, že můj muž je dotykem nekontaktní osoba, takže parádně Markétka fungovala jako spojka mezi mnou a mužem. :-)
Každá žena zvládne porodit své miminko, s přítomností Markétky z toho porodu máte opravdu doživotní NÁDHERNÝ zážitek.<3
Ženy, věřte si, věřte miminkům, nechte se hýčkat a opečovávat!
Markétka je BYTOST, která Vám opravdu dopřeje pocit božství a blaženosti!
Doporučuji všem!
A to náš druhorozený měl 4500g+! :-) a mám z porodu tak přenádherný zážitek, že jsem ihned po narození říkala "Těším se znovu!"
Eva T.

!!!MÁM DOVOLENO BÝT S VÁMI JAKO DULA  V BOSKOVICKÉ PORODNICI!!!
DOPROVÁZÍM I DO BRNĚNSKÝCH POODNIC, DO SVITAV A DO NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ...
RESPEKTUJI MÍSTO, KTERÉ SI PRO PŘÍCHOD VAŠEHO MIMINKA VYBERETE...

Nabízím individuální konzultace pokud řešíte nějaké problémy v těhotensví, chcete se dozvědět důležité inormace o těhotenství a porodu. Vše řeším individuálně, s respektem k vám, k miminku, k celé rodině.
Naučím rebozo techniku pomáhající např. k otočení miminka, moxování, akupresurní body napomáhající ke zdárnému porodu, masáže miminek, vázání do šátku, poradím v prvních dnech po porodu atd.

Konzultace nabízím osobně nebo po telefonu či emailu. Nebojte zavolat, zeptat se...

Tel: 774594537

prirozenezrozeni@seznam.cz